INDERA – Belgisch design van topkwaliteit

 

Modulariteit & persoonlijkheid 

Indera-sofa’s combineren sterk design met uiterst hoogstaand zitcomfort. Door een inspirerende samenwerking met sterke designers uit binnen- en buitenland worden verrassende modulaire zitmeubelen ontwikkeld. Ze laten vrij spel aan de gebruiker die zelf zijn/haar perfecte sofa kan samenstellen. 

Liefde

Het vakmanschap in de productie van sofa’s en de liefde voor het vak wordt bij INDERA van generatie op generatie doorgegeven.  INDERA is onderdeel van de Mecam-group, een Belgisch familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar hoogwaardig zitmeubilair produceert in Dilsen-Stokkem (België). De meest ervaren meubelbouwers maken gebruik van handwerktechnieken en houtbewerking waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt.  Al de stof- en lederkwaliteiten worden intern nagetest op lichtechtheid, pilling en slijtweerstand.  Er worden geen compromissen gesloten op het vlak van comfort en kwaliteit. 

Interieur Design Trends door An Bogaerts

Design journalist (De Standaard magazine, Sabato, Feeling Wonen/Gaël Maison)

INDERA
GOES ECO

De SINTESE ECO is het product van een uitvoerig Cradle to Cradle® innovatie traject.  Zonder aan kwaliteit en comfort in te boeten, werd de sofa ontworpen voor volledig hergebruik, herstoffering en recyclage.  Een eerste stap naar een duurzame toekomst.